Искате да бъдете с Турнето на Титаните и догодина? През 2020 ви предлагаме да посетите едно от най-мащабните събития в света на имплантологията заедно с нас. Турнето ни ще ви отведе в Ню Йорк, където Oral Reconstruction Foundation с подкрепата на BioHorizons, организира своят Global Symposium. Присъединете се към нас и компанията на световно признати лектори и професионалисти и то в сърцето на града – Манхатън!

Ние ви предлагаме оферта, която всеки имплантолог, интересуващ се от най-новите тенденции в денталното лечение не би пропуснал.

Цената за участие е 995 USD, но можете да посетите основната програма на Global Simposyum БЕЗПЛАТНО, ако закупите 8 импланта с Laser-Lok на BioHorizons.

За всички желаещи, организаторите са предвидили настаняване както в Mariott Marquis Hotel където ще се състои събитието, така и в близкия The Westin New York,

Посетете страниците на двата хотела, за да проверите наличните свободни стаи и се възползвайте от специалните цени на BioHorizons по време на събитието. Но ако имате други предпочитания за настаняване – чуствайте се свободни сами да направите своят избор.

Станете част от Титаните и през 2020! Заявете участието си за Oral Recunstruction Global Simposyum New York тук.