Добре дошли!

Уважаеми дентални лекари!

Задава се четвъртото поред издание на „Лятното турне на Титаните“. С радост ви каним да се присъедините към петзвездната програма на турнето, което отново ще се проведе в петзвездния хотел „Интернационал“ край морето на Златни пясъци.

И тази година пред вас ще застанат едни от най-добрите български и чуждестранни лектори в областта на имплантологията, пародонтологията и протетиката. Те ще споделят богатия си професионален опит не само на теория в рамките на разнообразната лекционна част, но и в серия от полезни и интересни практически курсове.

Под светлините на прожекторите за втора поредна година ще попаднат и младите в професията. В рамките на турнето ще се проведе финалът на имплантологичния конкурс „Нови хоризонти“, в който всички млади имплантолози ще представят своите клинични случаи.

Така че работната ни програма ще бъде с поглед, насочен изцяло към бъдещето.

Но не сме забравили препоръките ви от миналата година! Затова предвидихме и забавна част. Тя пък ще ни върне към златното минало. В ерата на диското, тупираните коси и широките панталони.

А преди да се разкършим в ритъма на добрата стара класика, заедно ще се насладим на страхотна “Барбекю вечер под звездите” с панорамна гледка към Черно море.

С нетърпение ви очакваме от 14 до 16 юни 2019 година в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, за да прекараме един ползотворен и приятен уикенд на морския бряг. И да поставим заедно началото на лято 2019!


Запознайте се с програмата и се регистрирайте още сега!